14Srp, 23
Pečení

Srnčí řízky s pikantním medem

Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme a nakrájíme na špalíčky dlouhé asi osm centimetrů. Nakrájenou zvěřinu vložíme do mísy, osolíme, posypeme drcenými jalovčinkami a pepřem, zalijeme koňakem, citronovou šťávou a olejem.

25Čvc, 23
Dušení

Mufloní paprikáš s klobásou

Polovinu slaniny nakrájíme na klínky, druhou půlku velmi jemně nasekáme. Očištěný a odblaněný mufloní hřbet prošpikujeme klínky slaniny a čtvrtkami stroužků česneku, opepříme, osolíme…

nahoru

AKČNÍ CENA TOHOTO MĚSÍCE

Ještě neodcházejte! Máme pro vás příjemné překvapení. V tomto měsíci jsme zlevnili srnčí kýtu BK 1,4 kg.