
Jelení ragú s mrkví a žampiony
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Zvěřinu i bůček nakrájíme na kostky a v mlýnku na maso umeleme najemno. Umletou směs dáme do mísy a spolu s vejcem buď ručně, nebo hnětačem dobře vymícháme.
Ořechy nasucho lehce opražíme. Švestky a rozinky propláchneme vodou a naložíme do slivovice. Zvěřinu a bůček dvakrát umeleme, dáme do porcelánové mísy, osolíme, opepříme, přidáme tymián a chilli, zalijeme vínem a necháme v chladnu hodinu rozležet.
Zvěřinu z kýty rozřízneme na plát a naklepeme, osolíme, posypeme drcenými jalovčinkami, paprikou a potřeme hořčicí.
Větší část slaniny nakrájíme na klínky a kýtu důkladně prošpikujeme. Poté ji ovážeme potravinovým provázkem, aby si zachovala tvar válečku, osolíme…
Důkladně odblaněnou a šlach zbavenou zvěřinu rozdělíme na větší kousky, osolíme…
Odblaněnou jelení plec nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a obalíme v hladké mouce…