11Lis, 20
Daněk evropský

Divoké steaky

Suroviny: 1 kg masa - hřbet nebo kýta - lze použít srnec, daněk, jelen nebo divočák 3 až 4 vejce 1 lžíce plnotučné 1 lžíce kremžské hořčice 1dcl oleje 6 stroužků česneku 1 lžička cukru sůl pepř 2 lžíce grilovacího koření 2 lžíce sójové omáčky.   Postup: Maso nakrájíme, naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Do misky rozklepneme vejce a přidáme ostatní ingredience, vše zamícháme. Maso naložíme na 24 hodin do připravené směsi. Vkládáme na rozpálený olej a smažíme krátce z obou stran. Podáváme s brambory nebo hranolky. Vyzkoušejte naše koření:Doporučujeme vám toto víno: Pikantní zvěřinový steak 55 Kč – 68 Kč Výběr možností Rulandské bílé Vinařství Plešingr 252 Kč Přidat do košíku
nahoru

Informace k objednávkám

POZOR! Poslední objednávky přijímáme v úterý 17. prosince. Objednávky odeslané později budou vyřízeny po novém roce. Děkujeme za pochopení.