Pečení
Roláda z divočáka plněná sušenými švestkami
Sušené švestky zalijeme portským a necháme přes noc macerovat. Před použitím je scedíme, portské odložíme stranou. Bok…
Sušené švestky zalijeme portským a necháme přes noc macerovat. Před použitím je scedíme, portské odložíme stranou. Bok…
Odblaněný šál z jelení kýty prokrojíme na velký obdélníkový plát, přes dvě vrstvy fólie ho rozklepeme, osolíme a posypeme…
Zvěřinu rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na teflonové pánvi zpěníme drobně nakrájenou slaninu a cibulku, přidáme nasekaný česnek, špenátové listy a krátce podusíme.
Zvěřinu z kýty rozřízneme na plát a naklepeme, osolíme, posypeme drcenými jalovčinkami, paprikou a potřeme hořčicí.
POZOR! Poslední objednávky přijímáme v úterý 17. prosince. Objednávky odeslané později budou vyřízeny po novém roce. Děkujeme za pochopení.