
Srnčí řízky s pikantním medem
Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme a nakrájíme na špalíčky dlouhé asi osm centimetrů. Nakrájenou zvěřinu vložíme do mísy, osolíme, posypeme drcenými jalovčinkami a pepřem, zalijeme koňakem, citronovou šťávou a olejem.
Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme a nakrájíme na špalíčky dlouhé asi osm centimetrů. Nakrájenou zvěřinu vložíme do mísy, osolíme, posypeme drcenými jalovčinkami a pepřem, zalijeme koňakem, citronovou šťávou a olejem.
Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme a nakrájíme na špalíčky dlouhé asi osm centimetrů. Nakrájenou zvěřinu vložíme do mísy, osolíme, posypeme drcenými jalovčinkami a pepřem, zalijeme koňakem, citronovou šťávou a olejem.
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Polovinu slaniny nakrájíme na klínky, druhou půlku velmi jemně nasekáme. Očištěný a odblaněný mufloní hřbet prošpikujeme klínky slaniny a čtvrtkami stroužků česneku, opepříme, osolíme…
Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme a nakrájíme na špalíčky dlouhé asi osm centimetrů. Nakrájenou zvěřinu vložíme do mísy, osolíme, posypeme drcenými jalovčinkami a pepřem, zalijeme koňakem, citronovou šťávou a olejem.
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Větší část slaniny nakrájíme na klínky a kýtu důkladně prošpikujeme. Poté ji ovážeme potravinovým provázkem, aby si zachovala tvar válečku, osolíme…
Polovinu slaniny nakrájíme na klínky, druhou půlku velmi jemně nasekáme. Očištěný a odblaněný mufloní hřbet prošpikujeme klínky slaniny a čtvrtkami stroužků česneku, opepříme, osolíme…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Očištěnou a důkladně odblaněnou zvěřinu nakrájíme na větší kostky, dáme do misky, osolíme, posypeme zvěřinovým kořením…
Zvěřinu zbavíme tuku a šlach, odblaníme, nakrájíme na kousky, zalijeme mlékem a necháme stát v chladu do druhého dne…