
Jelení ragú s mrkví a žampiony
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Nejdříve si připravíme marinádu. Do brusinkového džusu přidáme na plátky nakrájený česnek, na měsíčky nakrájenou…
Zvěřinu nakrájíme na větší kostky, osolíme, posypeme mletým zvěřinovým kořením a drceným kmínem a promícháme. V hrnci…
Polovinu slaniny nakrájíme na klínky, druhou půlku velmi jemně nasekáme. Očištěný a odblaněný mufloní hřbet prošpikujeme klínky slaniny a čtvrtkami stroužků česneku, opepříme, osolíme…
Na sádle a na kostičky nakrájené slanině zpěníme drobně nakrájené cibule, přidáme na kostky nakrájenou zvěřinu a lehce osmahneme.
Zvěřinu rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na teflonové pánvi zpěníme drobně nakrájenou slaninu a cibulku, přidáme nasekaný česnek, špenátové listy a krátce podusíme.
Ořechy nasucho lehce opražíme. Švestky a rozinky propláchneme vodou a naložíme do slivovice. Zvěřinu a bůček dvakrát umeleme, dáme do porcelánové mísy, osolíme, opepříme, přidáme tymián a chilli, zalijeme vínem a necháme v chladnu hodinu rozležet.
Zvěřinu z kýty rozřízneme na plát a naklepeme, osolíme, posypeme drcenými jalovčinkami, paprikou a potřeme hořčicí.
Větší část slaniny nakrájíme na klínky a kýtu důkladně prošpikujeme. Poté ji ovážeme potravinovým provázkem, aby si zachovala tvar válečku, osolíme…