Poslední objednávky na e-shopu vyřizujeme do 15. 12. s dodáním 16. 12. 2022. Ostatní objednávky budou vyřízeny opět po Novém roce.
specialista na zvěřinu

Speciální doprava

O dopravě ústy paní Šmidrkalové, vedoucí obchodu a logistiky u firmy Šmidrkal.

Při samotném prodeji, expedici či doručování zvěřiny od firmy Šmidrkal se snažíme navázat na naše kolegy ve výrobě, kteří dávají do svých výrobků veškerou svoji snahu, um a potenciál. Dělají vše proto, aby docílili co nejvyšší kvality našich výrobků. Dáváme tak maximálně vyniknout kouzlu zvěřiny, jejímu jedinečnému složení, struktuře a úžasným chuťovým vlastnostem, které v sobě zvěřina ukrývá.

Vím, že manžel se svými kolegy provedli mnoho testů ohledně balení a udržení požadované teploty během přepravy. Testy probíhaly také ve spolupráci s experty specializovanými na hygienu potravin.

Nejlépe ze všech těchto testů jim vyšla speciální doprava na suchém ledu, který při kontaktu s kyslíkem uvolňuje teplotu až – 80°C. A v kombinaci s kvalitním obalovým materiálem a certifikovanými termoboxy je ideální volbou pro doručování šokově zamražených zásilek.

Díky naměřeným výsledkům můžeme nyní svým zákazníkům, kteří využijí naši dopravu na suchém ledu, zaručit nejen jistotu zachování zdravotní nezávadnosti, ale dokonce 100% záruku spokojenosti. Každý box je natolik dimenzovaný chladivem, aby během přepravy s dostatečnou rezervou splňoval požadované teplotní limity, (tedy – 18°C v jádře masa). I tak zůstává zákazníkovi ještě dostatek času, aby si mohl v případě potřeby balík předisponovat dle vlastního uvážení a uložit si zvěřinu rovnou do své mrazničky.

Tento způsob balení a dopravy je mimo jiné například využíván ve farmaceutickém průmyslu a při přepravě léčiv, kde musí být zaručena teplota během přepravy pod 30 °C mrazu a teplota nesmí kolísat.

Zboží doručujeme vlastními mrazícími vozy nebo využíváme smluvního přepravce, který mám garantuje, že balík s Vaší zvěřinou není na cestě déle než 24 hodin. Balíčky mražené a chlazené zvěřiny jdou do termoboxu kombinovat. Řešeno je to přepážkou, která oddělí mražený prostor od chlazeného. Prosíme však zákazníky, aby celkové množství objednané zvěřiny přesahovalo 4 kg. Umožňuje nám to obsah termoboxu plně využít a optimalizovat tak nemalé náklady na balení a dopravu. Za to svým zákazníkům moc děkujeme.

Závěrem bych ještě chtěla dodat, že při prodeji a expedici zvěřiny sledujeme teploty vratnými přepravními teploměry a pohyb zboží monitorujeme online podle nejnovějších trendů v oboru přepravy potravin.

Dodání zvěřiny od firmy Šmidrkal již není problém a těšíme se tak na naše nové spokojené zákazníky ze všech koutů České republiky.

Veškeré Vaše další otázky ohledně balení a dopravy Vám rádi zodpovíme na tel. číslech

+420 776 889 021 a +420 466 264 684.

Petra Šmidrkalová
vedoucí obchodu a logistiky

nahoru