
Jelení špízy
Odblaněnou zvěřinu nakrájíme na kostky, vložíme do misky, zalijeme worcesterem…
Odblaněnou zvěřinu nakrájíme na kostky, vložíme do misky, zalijeme worcesterem…
Na másle opečeme nakrájenou cibuli, mrkev a celer, zalijeme vodou a octem…
Zvěřinu nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce…
Odblaněné díly mufloní kýty osolíme, opepříme a dáme do misky…
Na rozškvařené slanině zpěníme v kastrolu drobně nakrájenou cibuli, přidáme na větší kostky nakrájenou zvěřinu a ze všech stran opečeme…
Slaninu nakrájíme na hranolky, které obalíme v podrcených jalovčinkách a zvěřinu jimi prošpikujeme…
Mufloní plec odblaníme, omyjeme, osušíme, posypeme drceným pepřem a osolíme…
Odblaněnou kýtu prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou, svážeme do válečku, ze všech stran osolíme a vložíme do těsnější skleněné nebo porcelánové nádoby…
Daňčí zvěřinu odblaníme, nakrájíme na kostky a společně se slaninou…
Rajčata spaříme ve vařící vodě, zchladíme, oloupeme, nakrájím a uchováme je i se šťávou…
Cibuli, česnek a zázvor pokrájené nadrobno zpěníme na oleji. Přidáme zvěřinu nakrájenou na kostky, osolíme…
Odblaněný hřbet osolíme, opepříme, posypeme drcenými jalovčinkami, pokapeme citronovou šťávou a olejem, zabalíme do potravinové fólie a necháme v chladu rozležet do druhého dne…