
Jelení plec na víně
Důkladně odblaněnou a šlach zbavenou zvěřinu rozdělíme na větší kousky, osolíme…
Důkladně odblaněnou a šlach zbavenou zvěřinu rozdělíme na větší kousky, osolíme…
Odblaněnou jelení plec nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a obalíme v hladké mouce…
Jelení panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na medailonky, do kterých vetřeme drcený jalovec…
Odblaněnou zvěřinu nakrájíme na kostky, vložíme do misky, zalijeme worcesterem…
Na másle opečeme nakrájenou cibuli, mrkev a celer, zalijeme vodou a octem…
Zvěřinu nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce…
Odblaněné díly mufloní kýty osolíme, opepříme a dáme do misky…
Na rozškvařené slanině zpěníme v kastrolu drobně nakrájenou cibuli, přidáme na větší kostky nakrájenou zvěřinu a ze všech stran opečeme…
Slaninu nakrájíme na hranolky, které obalíme v podrcených jalovčinkách a zvěřinu jimi prošpikujeme…
Mufloní plec odblaníme, omyjeme, osušíme, posypeme drceným pepřem a osolíme…
Odblaněnou kýtu prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou, svážeme do válečku, ze všech stran osolíme a vložíme do těsnější skleněné nebo porcelánové nádoby…