
Srnčí špízy s ananasem
Všechny suroviny na marinádu dáme do misky a prošleháme metličkou. Očištěnou svíčkovou nakrájíme na špalíky, vložíme do marinády a alespoň…
Všechny suroviny na marinádu dáme do misky a prošleháme metličkou. Očištěnou svíčkovou nakrájíme na špalíky, vložíme do marinády a alespoň…
Jelení hrudí nakrájíme na větší kostky a v kastrolu se silným dnem na rozehřátém oleji po částech zprudka opečeme ze všech stran. Opečenou…
Mletou zvěřinu osolíme a důkladně promícháme s vajíčkem, kořením, škrobem a nadrobno nasekanými lístky…
Daňčí svíčkovou důkladně odblaníme. Na marinádu v misce prošleháme balzamikový ocet, meruňkový džem, dijonskou…
Odblaněný mufloní hřbet nakrájíme přes vlákno na silnější plátky a ty překrojíme na kostky o velikosti jednoho sousta. Hlubokou…
Důkladně odblaněný jelení hřbet přes vlákno nakrájíme na špalíky, mírně je rukou sevřenou v pěst zploštíme na medailonky, posypeme kořením, osolíme…
V hrnci rozpustíme máslo a 2 lžíce oleje, vhodíme nadrobno nakrájenou šalotku a krátce ji restujeme jen…
Dobře odblaněné daňčí svíčkové překrojíme šikmo napůl, potřeme olivovým olejem, posypeme kořením a v pokojové teplotě…
Všechny suroviny na marinádu dáme do misky a metličkou prošleháme, až se cukr rozpustí; polovinu marinády…
Šály srnčí kýty z obou stran potřeme česnekem utřeným se solí, srolujeme, ovážeme tenkým provázkem, vložíme do pekáče…
Důkladně odblaněnou jelení plec osolíme a posypeme mletým zvěřinovým kořením. V pekáči na rozehřátém oleji ji z obou stran zprudka…
Sušené švestky zalijeme portským a necháme přes noc macerovat. Před použitím je scedíme, portské odložíme stranou. Bok…