
Jelení panenská svíčková s brokolicí a kešu ořechy
Brokolici opláchneme studenou vodou a nožem ji rozdělíme na menší růžičky…
Brokolici opláchneme studenou vodou a nožem ji rozdělíme na menší růžičky…
Důkladně odblaněný jelení hřbet protkneme klínky slaniny, osolíme a posypeme mletým kořením…
Daňčí zvěřinu nakrájíme na velké kostky, dáme do misky, osolíme, posypeme mletým kořením a promícháme…
Odblaněnou daňčí plec nakrájíme na nudličky, vložíme do misky, osolíme, posypeme polovinou směsi mletého koření a promícháme…
Jelení kýtu nakrájíme na plátky, okraje nařízneme, naklepeme, osolíme, lehce posypeme kořením a obalíme v mouce…
Odblaněnou daňčí kýtu nakrájíme na plátky a rozklepeme je na velmi tenkou stejnoměrnou tloušťku. Rozklepané plátky…
Jelení hrudí nakrájíme na větší kostky a v kastrolu se silným dnem na rozehřátém oleji po částech zprudka opečeme ze všech stran. Opečenou…
Důkladně odblaněný jelení hřbet přes vlákno nakrájíme na špalíky, mírně je rukou sevřenou v pěst zploštíme na medailonky, posypeme kořením, osolíme…
V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku. Vsypeme na plátky nakrájený česnek a krátce restujeme…
Sušené hříbky dáme do misky, zalijeme horkou vodou a necháme 20 minut stát. Pak je scedíme…
Do velké mísy dáme svíčkovou nakrájenou na nudličky, mírně posypeme zvěřinovým kořením, přidáme prolisovaný česnek…